Bijeenkomst NLNet in Hoogkerk over compressie

HOOGKERK

‘Het naadje van de kous – alles over compressie’. Onder deze noemer houdt het Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem & Lipoedeem (NLNet) zaterdag 7 oktober een interregionale bijeenkomst in Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor lymfoedeem- en lipoedeem-patiënten uit Groningen, Friesland en Drenthe. Familieleden en bekenden van deze patiënten zijn ook welkom. Bezoekers komen van alles te weten over de huidige mogelijkheden op het gebied van compressiemateriaal. Verder wordt uitleg worden gegeven over het gebruik van compressie en vertelt een patiënt over zijn ervaringen met compressie.
De bijeenkomst duurt van 09.15 tot 13.00 uur (na een lunch). Deelname kost 7 euro (leden gratis). Aanmelden: info@lymfoedeem.nl.

Auteur

admin