OFFprojects en Spinvis met ‘Howl’ in Grand Theatre

GRONINGEN

OFFprojects en Spinvis staan dinsdag 10 oktober met het programma ‘Howl’ in het Grand Theatre in Groningen.

‘Howl’ is een talkshow, een dansvoorstelling en concert in één. Een samenwerking tussen choreograaf Amos Ben-Tal en popmuzikant en dichter Spinvis. Met interviews, special guests en vooral veel beweging, muziek en poëzie gaat het gezelschap op een zoektocht naar de veelzijdigheid van identiteit en de verschillende realiteiten die iedereen voor zichzelf creëert. Het programma, dat is geprogrammeerd door Studium Generale Groningen, begint om 20.00 uur.

Workshop

Voor dezelfde dag heeft Studium Generale, in samenwerking met Usva, een gratis danswerkshop van Amos Ben-Tal georganiseerd voor de bezoekers van ‘Howl’. Deze workshop vindt van 13.00 tot 14.30 uur plaats de Usva-studio aan de Munnekeholm. Aanmelden: zwaantje.wieling@rug.nl (met een kopie van het toegangsbewijs).

Auteur

admin