Vier keer ‘Grof Volkoren Revuet’ in VRIJDAGtheater

GRONINGEN

Muziektheatergezelschap Grof Volkoren staat deze maand vier keer met zijn nieuwe show ‘Grof Volkoren Revuet’ in het VRIJDAGtheater in Groningen.

Tijdens deze show laat Grof Volkoren zien waar zijn kracht ligt: het op de planken brengen van een voorstelling waarin muzikale kleinkunst wordt afgewisseld met ontroerende nummers en verrassend luchtig theater.

Grof Volkoren

Grof Volkoren is een twaalfkoppig muziektheatergezelschap uit Groningen. De groep ontstond in 1999 uit een cursus ‘Oversixties Popkoor’ van de USVA in Groningen. Grof Volkoren staat onder leiding van repetitor Joram de Rijk, muzikaal coach Sandra van der Steen en theatraal coach Henk van der Veen.
De voorstellingen staan geprogrammeerd voor 6, 7, 13 en 14 oktober. Aanvangstijd is steeds 20.30 uur. Kaartreservering (à 13,50 euro): www.grofvolkoren.nl.

Auteur

admin