‘Gruwelijk griezelig slaapfeestje’ in Groninger Forum

GRONINGEN

Het Groninger Forum staat van woensdag 4 tot en met zondag 15 oktober in het teken van de Kinderboekenweek. Thema van dit jaar is: ‘Gruwelijk eng’.

Het Groninger Forum presenteert in de Kinderboekenweek meerdere spannende gratis activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Op bijna alle locaties is iets te doen. Zo zijn er 90-seconden griezelfilmpjes, wordt een officieel Kinderboekenweekfeest gehouden en wordt de bibliotheek in de Oude Boteringestraat toneel een slaapfeest.

Kinderboekenfeest

De locaties Vinkhuizen en Lewenborg vormen woensdag 4 oktober het decor voor een Kinderboekenweekfeest. Dit is het officiële openingsfeest van de Kinderboekenweek. Compleet met theater, spannende verhalen, maskers maken en allerlei dingen om te zien, te doen en te beleven voor kinderen vanaf 4 jaar. Het feest duurt in Vinkhuizen van 14.15 tot 16.15 uur en in Lewenborg van 14.30 tot 16.30 uur.

Monstertour

Dezelfde dag staat op verschillende locaties van 14.30 tot 17.00 uur de Monstertour geprogrammeerd. De Monstertour bestaat uit onder mmer een Virtual Reality-griezelbeleving, een workshop striptekenen en greenscreenmonsters om mee op de foto te gaan.

Slaapfeestje

Vrijdag 13 oktober worden een ‘gruwelijk griezelig slaapfeestje’ gegeven in de Groninger Forum Bibliotheek in de Oude Boteringestraat. Dit feestje is bedoeld voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Zij krijgen spookverhalen te horen, kunnen spannende theaterworkshops volgen en gaan een griezelfilm kijken. Aanmelden: www.groningerforum.nl/kinderboekenweek.

Griezelfilmpjes

Dezelfde dag, vrijdag 13 oktober, worden op alle locaties 90-seconden griezelfilmpjes vertoond. Deze zijn gemaakt door verschillende schoolklassen uit Stad.
Zie voor het volledige programma www.groningerforum.nl/kinderboekenweek.

Auteur

admin