Kinderboekenweek bij Boekhandel Riemer

GRONINGEN

Geheel overeenkomstig het thema ‘Gruwelijk eng’ van de Kinderboekenweek - 4 tot en met 15 oktober - zijn de komende tijd ‘gruwelijk spannende activiteiten’ geprogrammeerd bij Boekhandel Riemer in Groningen.

Een van deze activiteiten is de speurtocht ‘Help!’. Er zijn allemaal griezels uit hun boek gekropen. Ze hebben de hele winkel van Riemer op de kop gezet en overal rare sporen achtergelaten. Boekhandel Riemer vraagt jeugdige Stadjers om hulp om al die engerds weer in hun boek terug te stoppen? Wie het raadsel oplost krijgt bovendien een traktatie. Zaterdag 7 oktober worden onder leiding van illustratrice Hester Nijhoff griezelige en grappige monstermaskers gemaakt. Aanvang: 14.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden: boekhandelriemer.nl/kinderboekenweek. Zaterdag 14 oktober komt de heen- en weerwolf naar Boekhandel Riemer. De heen- en weerwolf heeft grote scherpe tanden, sluwe ogen en een gele regenjas. Wie durft is vanaf 14.00 uur welkom in de winkel. Belangrijke tip: “Vergeet niet drie keer op je vingers te fluiten. Dan geeft hij je graag een ritje de winkel in.” Verder heeft Boekhandel Riemer de actie ‘Sparen voor school: Lezen is leuk!’ bedacht. Wie bij Riemer een kinderboek koopt kan de kassabon tot 10 november inleveren op school. Voor 20 procent van het totaalbedrag van alle ingeleverde kassabonnen mag de school boeken uitzoeken bij Riemer.

Auteur

admin