Opnieuw deelnemersrecord voor 4Mijl4You

GRONINGEN

De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra stevent opnieuw op een deelnemersrecord af.

Met nog twee dagen voor het evenement staat de teller al op meer dan 1900 deelnemers. Aan de - uitverkochte - editie van vorig jaar deden 1500 mensen mee. Reden voor de organisatie het aantal startnummers uit te breiden naar tweeduizend.

Deelnemers

Cosis NOVO en Promens Care, een organisatie die mensen met geestelijke en psychische problemen begeleidt, doen met ruim tweehonderd mensen mee. Ook de directeur van Healthy Ageing Network Noord Nederland, Daan Bultje, is van de partij. Daarnaast verschijnen onder meer de rolschaatsclub WKC uit Winschoten en Kids United aan de startlijn in Haren. De laatste is dit jaar ook als goed doel aan de 4Mijl4You en de Menzis 4 Mijl van Groningen verbonden. Kids United doet met zeventig kinderen mee. De jongste van hen is 6 jaar.

Startschot

Het eerste startschot, voor de 3 kilometer-per-uur-groep, klinkt zaterdag 7 oktober om 20.15 uur aan de Kerklaan in Haren. De 6 kilometer-per-uur-groep start om 20.30 uur en de 15 kilometer-per-uur-groep om 21.00 uur. Net als bij de Menzis 4 Mijl van Groningen is de finish op de Vismarkt.

Auteur

Marc Jansen