Vloggende zangeres Teske naar De Oosterpoort

GRONINGEN

De vloggende zangeres Teske geeft vrijdag 8 december een concert in De Oosterpoort in Groningen.

De 22-jarige Teske de Schepper hoort bij de nieuwe generatie Nederlandse sterren die hun populariteit voornamelijk op YouTube, Instagram en Facebook verkregen hebben. Behalve geitenknuffelaar, Expeditie Robinson-deelnemer en macaronverslaafde is Teske ook zangeres. In november 2014 bracht ze haar eerste single ‘Rewritten’ uit, die ze schreef met Léon Paul Palmen en Janet Devlin. In 2015 bracht Teske meerdere singles uit en startte ze met schrijfsessies in samenwerking met de meest uiteenlopende artiesten; van The Opposites tot JB Meijers. In mei 2016 bracht Teske samen met Mr. Polska & Boaz de zomerhit ‘Samen uit’. Teske werkt op dit moment aan haar eerste album.
Aanvang: 20.00 uur. Entree: 17,50 euro.
https://youtu.be/Z250GaVl7Mk

Auteur

admin