Countertenor Philippe Jaroussky naar De Oosterpoort

GRONINGEN

Countertenor Philippe Jaroussky geeft maandag 16 oktober een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Samen met zijn eigen barokensemble Artaserse presenteert hij een programma met aria’s en recitatieven uit opera’s van Händel. Ook klinken instrumentale werken van Händel.

Philippe Jaroussky

Philippe Jaroussky (1978) wordt gezien als een van de meest bijzondere countertenors van deze tijd. Zijn stem houdt het midden tussen een sopraan en een alt. Internationale sterren als Cecilia Bartoli, Nathalie Stutzmann, Christina Pluhar en vele anderen werken graag met hem samen.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/unb-z1KT3_c

Wereldsterren

Het concert maakt deel uit van de serie ‘Wereldsterren’, waarin de absolute wereldtop van de klassieke muziek naar Groningen wordt gehaald. Aanvang: 20.15 uur. Meer informatie/ kaartverkoop: www.de-oosterpoort.nl.

Auteur

admin