Zevende 4Mijl4You: tweeduizend deelnemers

GRONINGEN

De zevende editie van de 4Mijl4You was met tweeduizend deelnemers opnieuw uitverkocht.

Het populaire evenement aan de vooravond van de 4 Mijl ging zaterdag onder grote belangstelling om 20.15 uur van start in Haren. Projectmanager Danielle Bekkering zag dat het herfstachtige weer de pret niet kon drukken: “Al die vrolijke gezichten, geweldig om te zien! Iedereen vind het leuk om mee te doen en de samenhorigheid is dan ook groot. Ik zie skates, rolstoelen en fietsen. De finish op de Vismarkt zullen ze niet snel vergeten.” Het eerste startschot werd gelost door Daan Bultje, directeur Health Ageing Network Northern Netherlands. Hij was blij verrast met de opkomst en hoeveel tijd en energie iedereen heeft gestoken in de aankleding van zijn of haar vervoersmiddel. In verschillende snelheidsgroepen voltooiden deelnemers exact hetzelfde parcours als de 4 Mijl. Halverwege ontmoetten de snelheidsgroepen van 3-, 6- en 14 kilometer per uur elkaar. Alle deelnemers werden op de Vismarkt feestelijk onthaald.

Auteur

Marc Jansen