Boef, Roxeanne Hazes en Wulf op Noorderslag

GRONINGEN

Eurosonic Noorderslag (ESNS) heeft Boef, Dakota, Equalz, Iguana Death Cult, Komodo, Korfbal, Roxeanne Hazes en Wulf bevestigd voor Noorderslag 2018.

Ze spelen zaterdag 20 januari met nog zo'n vijftig andere Nederlandse acts in De Oosterpoort in Groningen.

Noorderslag

Noorderslag viert de successen van de Nederlandse popmuziek en is een showcase van aanstormend talent. Voor veel artiesten is Noorderslag het startpunt, de opmaat naar een jaar waarin de boekingen, aandacht en streams zomaar kunnen exploderen. Alle reden dus om zich op de 32ste editie van ESNS in de kijker te spelen van de verzamelde muziekprofessionals en pers.

BV Popprijs

Een hoogtepunt tijdens Noorderslag is de uitreiking van de BV Popprijs, die al sinds 1986 wordt uitgereikt aan een artiest die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. De afgelopen tien edities wonnen Martin Garrix, New Wave, The Common Linnets, The Opposites, Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Caro Emerald, Kyteman, De Dijk en Armin van Buuren.

Eurosonic Noorderslag

Noorderslag is onderdeel van ESNS. Tijdens Eurosonic staat Groningen op 17, 18 en 19 januari in het teken van Europees muziektalent. Acts als Alma, Ásgeir, Aurora, Dua Lipa, Hozier, HER, Mø, My Baby, Rejjie Snow, Lost Frequencies, Roosevelt, Royal Blood, Seinabo Sey en Vök stonden allemaal op ESNS voordat ze doorbraken. Noorderslag vindt na Eurosonic plaats op zaterdag 20 januari in De Oosterpoort in Groningen.

Auteur

admin