Debat over betekenis regeerakkoord voor energietransitie

GRONINGEN

Energy Academy Europe in Groningen vormt donderdag 19 oktober het decor voor een debat over de betekenis van het regeerakkoord voor de energietransitie.

Vooraanstaande energie-experts komen samen om het akkoord vanuit hun visie te belichten. Bedrijfswereld, politiek, wetenschap en maatschappij komen hierbij aan het woord. Deelnemers zijn onder anderen Anneke Schäfer van Natuur en Milieufederatie Groningen, Marcel Galjee van AkzoNobel en André Faaij van de Rijksuniversiteit Groningen/ New Energy Coalition. Het debat staat onder leiding van Gertjan Lankhorst. De organisatie is in handen van Energy Academy Europe, Energy Delta Institute en Energy Valley; samen New Energy Coalition.
Aanvang: 12.30 uur. Aanmelding: www.energyacademy.org/pop-up-debat/

Auteur

admin