Hope Foundation te gast bij Stichting Groningen-Jabalya

GRONINGEN

HOPE Foundation is maandag 16 oktober te gast bij Stichting Groningen-Jabalya in Groningen. Plaats van handeling is het GroenLinks Pand aan de Coehoornsingel.

HOPE wil getraumatiseerde en gehandicapte kinderen helpen een waardevol leven op te bouwen door lessen en therapie vanuit kunst en cultuur. Bij Stichting Groningen-Jabalya wordt maandag 16 oktober een filmpje vertoond over het leven van Marsel Loermans in Gaza. Een kort filmpje van Suzanne Groothuis laat zien wat HOPE doet met kinderen in Gaza.

Ingrid Rollema

Ingrid Rollema, een van de oprichters van HOPE, zal vertellen over de huidige situatie in Gaza en over de HOPE-activiteiten de afgelopen twintig jaar. Ook zal zij ingaan op het toekomstperspectief. In dat kader zal ook het project 'BeeHome' ter sprake komen. Met dit project worden kinderen uitgedaagd in de kampen binnen en buiten de Arabische wereld kunstwerkjes te maken van materialen die voorradig zijn.
Aanvang: 19.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen