Informatiedagen logeerhuis De Opstap

GRONINGEN

Logeerhuis De Opstap in Groningen heeft twee informatiedagen voor mantelzorgers georganiseerd. Deze informatiedagen zijn woensdag 18 en woensdag 25 oktober.

De Opstap is een kleinschalig logeerhuis in de Molukkenstraat in Groningen waar gasten kortdurend kunnen verblijven. In een huiselijke sfeer bieden enthousiaste vrijwilligers ondersteuning en begeleiding aan degenen die mantelzorg nodig hebben. Voor een periode van één dag tot maximaal drie weken.

Financiering

Dankzij de financiering van de gemeente Groningen en de steun van fondsen is het mogelijk om zonder kosten gebruik te maken van de De Opstap. De enige bijdrage die gevraagd wordt is voor ontbijt, lunch, diner en bijkomende versnaperingen. Dit bedrag is beperkt tot € 10 per dag/ nacht. Informatiedagen Mantelzorgers uit Groningen kunnen tijdens de informatiedagen een kijkje nemen in het pand aan de Molukkenstraat en kennismaken met de diensten van De Opstap.
Aanmelden kan via de website www.deopstap050.nl.

Auteur

Marc Jansen