Meezingfeest Groningen - 10 jaar Bert Zwier in MartiniPlaza

GRONINGEN

Met het Meezingfeest Groningen wordt zaterdag 21 oktober in MartiniPlaza in Groningen het tienjarig jubileum van Bert Zwier als zanger gevierd.

Bert Zwier, ofwel de Zingende Visboer, liet aanvankelijk vooral van zich horen in zijn viskraam op de Vismarkt en op feestjes. Naar verloop van tijd groeide zijn hobby echter uit tot een serieuze zangcarrière. Met een volle agenda, singles en albums. Na een aantal succesvolle jaren met Jeroen Dirksen, maakte de inwoner van Peize de overstap naar Emile Hartkamp en Norus Padidar, die aan de basis stonden van de carrières van onder anderen Frans Bauer, Marianne Weber en Jannes.

Meezingfeest Groningen

Voor het het Meezingfeest Groningen - 10 jaar Bert Zwier, dat plaatsvindt op Zwiers verjaardag, zijn ook muzikale vrienden als Django Wagner, Dennie Christian, Lucas en Gea, Willem Barth, Jannes, Ancora, Imca Marina en John de Bever vastgelegd. En net als de jubilaris zelf zullen zij enkele nummers ten gehore brengen.
Aanvang: 18.45 uur. Kaarten (à € 10) zijn verkrijgbaar via www.meezingfeestgroningen.nl en en Martiniplaza (050-5222777).

Auteur

admin