Club Bavarois #4 in Grand Theatre

GRONINGEN

De foyer van het Grand Theatre vormt zaterdag 21 oktober het decor voor de vierde aflevering van de live radioshow ‘Club Bavarois’. Deze radioshow is zo lokaal dat hij alleen te beluisteren is voor wie naar het Grand Theatre komt.

De show focust zich op lokaal cultureel talent én lokale gasten met frisse ideeën om de wereld te verbeteren, te beginnen in Groningen. Club Bavarois is een live radioshow voor mensen die graag naar de radio kijken. De show is een luchtige mix van lokale cultuur en innovatieve ideeën die wellicht de wereld gaan verbeteren, te beginnen met Groningen.

Maria Koijck

Hoofdgast is kunstenares Maria Koijck. Zij maakt ruimtelijke objecten met 'afval'. Maria Koijck ziet schoonheid in blikjes, plastic flesjes, schroot en boetseert deze materialen tot ruimtelijke kunstobjecten.

Sasch Elisah

Daarnaast staat een optreden geprogrammeerd van singer-songwriter Sascha Elisah. De Groningse, van Friese komaf, speelde op haar achttiende een jaar lang in Nashville. Daar vond ze haar eigen sound. Verder passeert een aantal vaste rubrieken de revue:
  • column van Jaap-Henk Hoepman (Financieel Dagblad) over de relatie tussen mens en techniek;
  • vooruitblik op de culturele agenda van Groningen door Peter R. van der Heide;
  • radiocartoon van Ricky van Duuren;
  • ‘Plato-plaat of Elpee-elpee’ met medewerking van de platenzaken Plato en Elpee;
  • ‘Wat we nu weer weten’, een wetenschappelijke rubriek van Lemke Kraan.
Aanvang: 21.30 uur. Entree: 3 euro.

Auteur

admin