ING Wilde Buiten Dag op De Onlanderij

EELDERWOLDE

Boswachters van Natuurmonumenten leiden kinderen op De Onlanderij in Eelderwolde zondag 22 oktober op tot boswachter van OERRR.

Dit gebeurt in het kader van de door Natuurmonumenten en ING georganiseerde ING Wilde Buiten Dagen. OERRR is het programma van Natuurmonumenten dat kinderen tot 12 jaar en hun (groot)ouders bij de natuur wil betrekken. Lekker klimmen, klauteren, verrekijken en knutselen: bij OERRR beleven kinderen de mooiste momenten, waardoor ze een band met de natuur krijgen. Als de kinderen 22 oktober aan het einde van de dag alle ‘challenges’ in hun boekje hebben afgerond, ontvangen ze hun ‘Boswachter van OERRR’-badge. “Na zo’n dag hebben ze wel een wasbeurt nodig”, weet boswachter Bart Zwiers van de eerdere ING Wilde Buiten Dagen. “Gelukkig kun je de beleving nooit meer weg wassen!”
Deelname is gratis. Reserveren is wel noodzakelijk, zodat boswachter Bart Zwiers goed weet hoeveel kinderen opgeleid mogen worden tot boswachter van OERRR. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/wbd-onlanderij.

Auteur

admin