Seizoensopening De Grunneger Sproak in Der Aa-Theater

GRONINGEN

Stichting De Grunneger Sproak trapt zaterdag 21 oktober haar nieuwe seizoen af. Plaats van handeling is het Der Aa-Theater in Groningen.

Cabaretier Arno van der Heyden opent om 20.00 uur de avond, waarna Grunneger Sproak-voorzitter Aaldrik Hovius wordt geïnterviewd over het programma voor het komende seizen. Vervolgens speelt Theatergroep De Grunneger Sproak de eenakter 'Dörst' en verzorgt Arno van der Heyden een optreden. Na een pauze zijn er korte optredens van winnaar van het Grunneger Laidjesfestival 2017 Dion Bouwes en Krzysztof Groen, de winnaar van de publieksprijs op dat festival. Groen wordt daarbij vergezeld door Arno van der Heyden, die de avond ook afsluit.
Entree: 5 euro. Reserveren: reserveren@deraatheater.nl.

Auteur

admin