SKSG-kinderen spelen Sneeuwwitje in MartiniPlaza

GRONINGEN

MartiniPlaza in Groningen vormde woensdag het decor voor ‘SKSG Got Talent: Join the show!’. Deze voorstelling werd volledig - van ontvangst tot decor en van de hapjes tot de zang en dans - verzorgd door kinderen van de bso’s van Stichting Kinderopvang Stad Groningen.

Op het podium werd de musical ‘Sneeuwwitje’ uitgevoerd. Iedere SKSG-locatie vulde daarbij een scène helemaal zelf in, waardoor Sneeuwwitje, de koningin en de andere personages iedere keer weer anders op het toneel verschenen. De show werd afgesloten met een feestelijk na-programma, waarbij het publiek enthousiast meedeed. Javano Zwiers, de kinderburgemeester van Groningen, tekende met een korte afspraak voor de afsluiting.

SKSG

SKSG richt zich met haar activiteitenprogramma op vijf thema’s. ‘SKSG Got Talent’ past uiteraard binnen het thema ‘Kunst & Cultuur,’ maar doordat kinderen ook op andere manieren bijdroegen aan de show zijn ook andere thema’s bij het evenement betrokken.

Auteur

Marc Jansen