Halloween Madness!!! bij RKZbios

GRONINGEN

De RKZbios in Groningen sluit de maand oktober af met een double bill in het kader van Halloween.

Onder de noemer ‘Halloween Madness!!!’ worden zowel zaterdag 28 als maandag 30 oktober twee films vertoond: ‘The Devil's Candy’ (20.00 uur) en ‘The Void’ (22.00). Geen van beide films was ooit eerder te zien in Stad.

The Devil’s Candy

‘The Devil's Candy’ is een Amerikaanse horrorfilm van de hand van Sean Byrne. De film gaat over dertiger Jesse Hellman (Ethan Embry). Hij is kunstenaar, metalhead en huisvader. Hij heeft een goede band met zijn vrouw Astrid en puberende dochter Zooey. Ze zijn erg blij als ze het huis van hun dromen in de schoot krijgen geworpen. De schappelijke prijs heeft echter een duistere reden, waarvan de impact langzaam maar zeker duidelijker wordt. Jesse's schilderijen krijgen satanische trekjes en de hel barst los wanneer de verwarde zoon van de vorige bewoners plotseling voor de deur staat en volledig geobsedeerd raakt door Zooey. Het gezin zet alles op alles om tegenstand te bieden aan de occulte krachten die zich tegen hen samenspannen.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/z2_5eP8YwrA

The Void

In de Canadese horrorfilm ‘The Void’ van Jeremy Gillespie en Steven Kostanski komt een jonge politieagent op een verlaten weg een gewonde klaploper tegen. Als ze aankomen bij een afgelegen ziekenhuis blijkt er iets merkwaardigs met de patiënten aan de hand te zijn. De 'gezonde' populatie gaat vervolgens de confrontatie aan met onmenselijke krachten en een angstaanjagende cultus die het gebouw belaagt. https://youtu.be/M0FpLOO5XtU
Entree: 5 euro per film.

Auteur

Marc Jansen