Voorlaatste aflevering ‘Uut de Hoogte’ komt eraan

GRONINGEN

Het Der Aa-Theater in Groningen vormt van dinsdag 31 oktober tot en met zaterdag 11 november het decor voor de elfde aflevering van ‘Uut de Hoogte’. Het is de voorlaatste aflevering van het feuilleton.

In aflevering 11, ‘Energie’ getiteld, is de grond lava. Alsof dat niet al ingewikkeld genoeg is, moet iedereen op De Hoogte ook nog eens flink besparen op de energierekening. Maar of Nel bereid is om de droogkap de deur uit te doen… Ondertussen bereidt Erwin P. Dijksterhuis de integrale nota ‘Duurzaam Foxmeer’ voor en overspeelt Daan zijn hand met een halma blindsimultaan.

Aantal voorstellingen uitverkocht

Overigens zijn al bijna duizend kaartjes verkocht voor aflevering 11. Een aantal voorstellingen is dan ook al uitverkocht. Toch zijn er voor de meeste voorstellingen nog wel kaartjes te krijgen; via de website www.uutdehoogte.nl en via de VVV in Groningen.

Uut de Hoogte

‘Uut de Hoogte’ is bedacht door regisseur Jack Nieborg en wordt geschreven door Frank den Hollander en Jan Veldman. Wie de vorige afleveringen gemist heeft, hoeft zich geen zorgen te maken: de voorstellingen zijn ook prima los van elkaar te zien. Bovendien wordt na elke aflevering een terugblik op de website gezet.

Auteur

Marc Jansen