Fien & Teun met ‘Feest op de boerderij!’ in MartiniPlaza

GRONINGEN

Van Hoorne Entertainment staat zondag 29 oktober met de interactieve Fien & Teun-familievoorstelling (2+) ‘Feest op de boerderij!’ in Martiniplaza in Groningen.

In de muzikale theatervoorstelling ‘Feest op de boerderij!’ beleven het vrolijke boertje Teun en boerinnetje Fien avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen neemt de rol van vertelster voor haar rekening. Samen met Fien en Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Boerderij Experience

Vóór en ná de voorstelling staat in de foyer van MartiniPlaza de Boerderij Experience geprogrammeerd. Kinderen kunnen hier spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Fien en Teun komen na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.
Aanvang: 15.00 uur. Kaartprijs (à € 17.50): www.martiniplaza.nl of 050 - 5222 777.

Auteur

Marc Jansen