The Healthy Market Groningen op Vismarkt

GRONINGEN

De Vismarkt in Groningen is zondag 29 oktober van 10.30 tot 17.00 uur toneel van The Healthy Market Groningen. Boekers van deze markt kunnen op ontspannen, laagdrempelige wijze kennismaken met sport, gezonde voeding en zaken die daarmee verwant zijn.

The Healthy Market Groningen is een initiatief van Manon Groenendijk uit Westerbork, eigenaar van DDBYS Beachwear on Wheels. Ze heeft 25 andere ‘bewuste ondernemers’ om zich heen verzameld die meedoen. The Healthy Markt Groningen beoogt te prikkelen en bewustzijn aan te wakkeren. “En waar je op een ontspannen manier kunt kennismaken met een gezondere levensstijl”, meldt Groenendijk. “Een plek om samen te komen, leuke dingen te zien en te kopen, in alle rust van een hapje en een drankje te genieten in een food court en spectaculaire demonstraties bij te wonen.

Auteur

Marc Jansen