Kaartverkoop Eurosonic Noorderslag 2018 start zaterdag

GRONINGEN

De kaartverkoop van Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2018 begint zaterdag 28 oktober om 10.00 uur.

Verder heeft de organisatie vandaag 37 namen bevestigd voor de festivals Eurosonic en Noorderslag in Groningen.

Eurosonic

Eurosonic, dat van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari 2018 plaatsvindt in de Groninger binnenstad, wordt internationaal gezien als de showcase voor Europees talent. Bezoekers en professionals uit de muziekindustrie ontdekken op dit festival de grote namen van de toekomst. Op eerdere edities van Eurosonic speelden artiesten als Mø, Dua Lipa, Hozier, Lost Frequencies en Royal Blood.

Noorderslag

Noorderslag, dat zaterdag 20 januari plaatsvindt in De Oosterpoort, viert de successen van de Nederlandse popmuziek en is een showcase van aanstormend talent. Een hoogtepunt tijdens deze slotavond van ESNS is de jaarlijkse uitreiking van de Popprijs. Verder huisvest het vierdaagse evenement Europa's belangrijkste muziekconferentie en diverse andere prijsuitreikingen, waaronder de live uitgezonden European Border Breakers Awards (EBBA).

Bevestigd voor ESNS

Bevestigd voor Eurosonic 2018 zijn: Ankathie Koi, Arcane Roots, Au/Ra, Auðn, BAD SOUNDS, CANNIBALE, CELESTE, COALS, D/troit, Daniel Brandt & Eternal Something, Diron Animal, Ellis May, Hater, Hrtl, IAMJJ, Jacob Banks, Lxandra, Mist, Pale Honey, Pardans, Pekko Kappi & K:H:H.L, Scarlet Pleasure, Schnellertollermeier, Seamus Fogarty, Serushio, Superorganism, Vera, Vurro en YUNGBLUD . Bevestigd voor Noorderslag 2018: Figgie, HAEVN, Latifah, MY BABY, Nana Adjoa, Rollàn, Tusky en Waltzburg.

Kaartverkoop

Tickets voor ESNS zijn vanaf 28 oktober 10.00 uur online verkrijgbaar via Ticketmaster. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten maar exclusief leverings- en transactiekosten.

Auteur

Marc Jansen