Franz Ferdinand naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Franz Ferdinand geeft zondag 4 maart 2018 een concert in De Oosterpoort in Groningen. De kaartverkoop begint vrijdag 3 november om 10.00 uur.

De in 2001 in het Schotse Glasgow opgerichte indie rockband Franz Ferdinand brak in 2004 door met zijn titelloze debuutalbum, met onder meer de indie-klassieker ‘Take Me Out’. Daarna bracht de band nog vier studioalbums uit, met hits als ‘No You Girls’, ‘Do You Want To’ en ‘Love Illumination’.

Nieuw album

9 februari verschijnt het nieuwe album ‘Always Ascending’. Met nieuwe ideeën en krachtige experimenten. De nummers zijn uitbundig en euforisch. Frans Ferdinand bestaat tegenwoordig uit Alex Kapranos, Bob Hardy, Paul Thomson, Julian Corrie and Dino Bardot.
Het concert begint om 20.00 uur. Kaartverkoop: de-oosterpoort.nl.
https://youtu.be/ezvBr1Vq6_Y

Auteur

Marc Jansen