IKEA Groningen viert twintigjarig bestaan

GRONINGEN

IKEA Groningen is 20 jaar. Dat wordt van vrijdag 27 tot en met zondag 29 oktober gevierd met acties en speciale activiteiten.

Klanten krijgen 20 % korting op de opbergseries van MALM, IVAR en BILLY. Daarnaast maken IKEA FAMILY-leden kans op een IKEA cadeaubon met een waarde tot 200 euro. Ook is er een ballonclown, worden kinderen gratis geschminkt en treedt Moti en Co op. En dat allemaal onder het genot van Zweedse hapjes en drankjes. IKEA FAMILY-leden krijgen in de feestweek bovendien 25 % korting bij het Groninger Museum.

Mijlpaal

Store manager Stefan Kroes: “Deze mijlpaal kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we allemaal leuke activiteiten in de winkel, voor iedereen! Daarnaast ben ik heel blij met de samenwerking met het Groninger Museum. Heel leuk dat we op deze manier de link tussen kunst, design en cultuur kunnen versterken.”

Auteur

Marc Jansen