Concert Orgel Vreten in de Der Aa-kerk in Groningen

GRONINGEN

De band Orgel Vreten geeft zaterdag 4 november een concert in de Der Aa-kerk in Groningen. Met twee Hammondorgels, gitaren en drums.

De band speelde in 2012 met Thijs Schrijnemakers (Stereo) en Robin Piso (DeWolff) als kernleden. In een wervelende show met veel zinvol muzikaal geweld vochten ze hun ‘Hammondbattle’ uit.

Nieuwe Orgel Vreter

Na shows op bijna alle podia van Nederland en op festivals als Paaspop en Lowlands treokken de bandleden zich tijdelijk terug. Omdat Robin Piso zijn activiteiten met DeWolff niet meer kon combineren, meldde zich een nieuwe Orgel Vreter aan het front: Darius Timmers. Thijs Schrijnemakers en Darius Timmers schreven samen de elf nummers van het in 2015 verschenen album ‘Komrad’. Onlangs verscheen de nieuwe single ‘Zarx & Johnson’.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/hza4jhJJdEA

Schnitgerfestival

Dit concert is onderdeel van het Schnitgerfestival Groningen. Internationaal bekende musici en ensembles geven van 31 oktober tot en met 5 november concerten en masterclasses in Groningen, de stad met de meester Schnitgerorgels ter wereld.
Aanvang: 21.30 uur. Kaartverkoop (à 15 euro): www.schnitgerfestival.nl.

Auteur

Marc Jansen