Dansfeest 40UP in De Oosterpoort maand later

GRONINGEN

Het dansfeest 40UP, dat zaterdag 25 november plaats zou vinden in De Oosterpoort, is verplaatst naar zaterdag 30 december. De plaats van handeling blijf ongewijzigd.

Inhoudelijk verandert evenmin iets. 40UP is een feest voor iedereen die houdt van gezelligheid en dansen maar niet tussen de hossende studenten en tieners wil staan. De grote zaal van De Oosterpoort wordt hiervoor omgebouwd tot disco met bar.

Dansbaar

Het muzikale recept van 40UP: lekker dansbaar. Hierbij worden klassiekers afgewisseld met moderne hits. DJ Alex van Oostrom (featuring Mavis Acquah) zorgt ervoor dat dit alles soepel in elkaar wordt overgemixt. Bovendien is de muziek gekoppeld aan een vj-show.
Aanvang: 21.00 uur. Kaarten (à 16,50 euro) zijn verkrijgbaar op de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen