KVK Startersdag in MartiniPlaza in Groningen

GRONINGEN

De Kamer van Koophandel heeft voor zaterdag 4 november de KVK Startersdag georganiseerd.

De KVK Startersdag vindt van 10.00 tot 16.00 uur plaats in MartiniPlaza in Groningen. Bezoekers kunnen inspiratiesessies en presentaties volgen over zaken die komen kijken bij het starten van een eigen bedrijf. Daarnaast is er een informatiemarkt met deskundigen van onder andere de KvK, Belastingdienst, banken en accountants.

Programma online volgen

Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om naar een locatie te komen of zich liever vanuit huis laten informeren, kunnen het online programma volgen. Met live beelden van de KVK Startersdag, tips en verhalen van starters en video’s met presentaties. KvK-adviseurs zitten klaar om vragen te beantwoorden via chat.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het programma is te vinden op www.kvk.nl/startersdag. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden. De toegang is gratis.

Auteur

Marc Jansen