Hallo MBO: informatiemarkten voor v(mb)o leerlingen

GRONINGEN

De mbo-instellingen Alfa-college, Noorderpoort, ROC Menso Alting en Terra MBO uit Groningen houden donderdag 2 november informatiemarkten.

Deze informatiemarkten zijn onderdeel van Hallo MBO, de gezamenlijke voorlichtingscampagne van de vijf noordelijke mbo-instellingen Alfa-college, Drenthe College, Noorderpoort, ROC Menso Alting en Terra MBO. Deze campagne richt zich op leerlingen van het v(mb)o die aan het eind van dit schooljaar een keuze voor een vervolgopleiding moeten maken.

Locaties en tijdstippen

De informatiemarkt van het Alfa-college vindt plaats op de locatie Admiraal de Ruyterlaan 2 (18.00 - 20.30 uur), die van Noorderpoort op de locatie Hora Siccamasingel 177 (18.30 - 20.30 uur), die van ROC Menso Alting op de locatie Vondelpad 4 (18.00 - 20.00 uur) en die van Terra MBO op de locatie Hereweg 99 (18.00 - 20.00 uur).

Auteur

Marc Jansen