Lezing naar Finland geëmigreerd schrijver Thijs Feuth in Groningen

GRONINGEN

Thijs Feuth geeft maandag 6 november een lezing in het Harmoniegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

[caption id="attachment_74813" align="alignright" width="113"]Kaft van Thijs Feuths nieuwe boek ‘Achter de rug van God’. Kaft van Thijs Feuths nieuwe boek ‘Achter de rug van God’.[/caption] Thijs Feuth (Nijmegen, 1981) is schrijver, arts en marathonloper. Hij emigreerde in 2012 naar Finland. Hij verwerkte zijn liefde voor dit land in zijn debuutroman ‘Zwarte ogen’ en zijn nieuwe boek ‘Achter de rug van God’. In Groningen leest hij voor uit eigen werk en vertelt hij over Finland als inspiratiebron. De lezing wordt geïllustreerd met fotomateriaal. De lezing, die is georganiseerd door de Scandinavische Vereniging Groningen, begint om 19.30 uur. Entree: 2,50 euro (leden gratis). De lezing is in zaal 1315.0042 van het Harmoniegebouw.

Auteur

Marc Jansen