31ste Groninger Studenten Cabaret Festival in Stadsschouwburg

GRONINGEN

Stadsschouwburg Groningen is van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 november toneel van het 31ste Groninger Studenten Cabaret Festival.

Na een traject van audities, het deelnemersweekend en een Try-Out Tour door heel Nederland, speelt jong, aanstormend talent van woensdag tot en met vrijdag de halve finales én de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De zes halve finalisten zijn Bovenste knoopje open, Daan van der Hoeven, Luuk van der Vaart, Tim Alpherts, Oscar Arnold en Arjen Banach.

Bekende cabaretiers

Het competitieve gedeelte gaat gepaard met optredens van bekende cabaretiers. Woensdag 8 november is dat Peter Pannekoek, donderdag 9 november Ronald Snijders en vrijdag10 november Johan Goossens. De presentatie is in handen van respectievelijk Frank Evenblij, Raoul Heertje en Greg Shapiro.
Meer informatie/ kaartverkoop: www.gscf.nl.

Auteur

Marc Jansen