Quilt-tentoonstelling #16 in ’t Vinkhuys

GRONINGEN

In ‘t Vinkhuys in Groningen wordt zaterdag 4 november voor de zestiende keer een quilt-tentoonstelling gehouden.

In deze expositie wordt het werk van de veertig leden van de vier quiltgroepen van ‘t Vinkhuys getoond. In totaal worden ruim honderd quilts tentoongesteld. Bezoekers kiezen uit al deze quilts de mooiste quilt van de tentoonstelling.

Gastquiltster

Gastquiltster is Riena Havinga. Zij toont een selectie van haar mooiste quilts in de pronkkamer van ‘t Vinkhuys. Ook beantwoordt zij vragen van bezoekers.

Groningen Geeft Thuis

De tentoonstelling gaat gepaard met een verloting van kleine artikelen, mini-quilts en kaarten. De opbrengst hiervan komt ten goed aan Groningen Geeft Thuis; een project gericht op de inrichting van de nieuwe vrouwenopvang van Het Kopland.

Vinkmobiel

Ouderen uit Vinkhuizen kunnen voor het vervoer van en naar ‘t Vinkhuys eventueel gebruik maken van de Vinkmobiel. Dit is een door ’t Vinkhuys en Lentis bedachte ‘duurzame vervoersmethode voor ouderen en andere mensen voor wie vervoer niet eenvoudig is’. De Vinkmobiel is een elektrische golfkar. Meer informatie hierover op www.vinkhuys.nl.
Lees verder na de foto.
[caption id="attachment_74742" align="aligncenter" width="341"] De Vinkmobiel. Foto: ‘t Vinkhuys[/caption]
De tentoonstelling duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Auteur

Marc Jansen