Mandemakers Marathon: keukens kopen met korting

GRONINGEN

[caption id="attachment_74864" align="alignright" width="120"] Theo Pastoor. Foto: Stefanie Kokee[/caption]

GRONINGEN – De Mandemakers Marathon is weer van start gegaan. Dit betekent keukens kopen met korting, om precies te zijn 35 procent. Daarnaast maken klanten iedere dag kans op een gratis keuken ter waarde van € 7500. Mandemakers Keukens heeft deze jaarlijks terugkerende actie al vijftien jaar. “Het blijft een feest om deze prijs te mogen uitreiken. Vorig jaar hebben we verschillende klanten blij kunnen maken met een gratis keuken in de omgeving van Groningen”, zegt Theo Pastoor, vestigingsmanager van Mandemakers Keukens Groningen.

Beleving klant staat centraal

De komende twee weekenden (ook op zondagen) staat de beleving van de klant centraal bij Mandemakers Keukens. Dit betekent dat koks aanwezig zijn die de showroomkeukens tot leven laten komen en de lekkerste gerechten klaarmaken. Ook de keukenapparatuur wordt gedemonstreerd. Zodat klanten precies weten welke voordelen de apparatuur biedt. Niet alleen in de weekenden staan de deuren van de showrooms open, ook op werkdagen worden klanten hartelijk ontvangen; tot 22.00 uur.
De Mandemakers Marathon duurt tot en met zondag 12 november. Meer informatie: www.mandemakers.nl of 0416 – 21 90 18.

Auteur

Marc Jansen