XL-editie Machinefabriek RAW

GRONINGEN

In Theater de Machinefabriek in Groningen staat vrijdag 3 november een XL-editie geprogrammeerd van ‘Machinefabriek RAW’.

‘Machinefabriek RAW’ is een bar plus restaurant plus podium, voor alles dat ruw, rauw of nog onaf is. Hiervoor worden elke vrijdag de deuren geopend van de Machinefabriek, het theaterthuis van het Noord Nederlands Toneel en dansgezelschap Club Guy & Roni.

XL-editie

In de XL-editie op vrijdag 3 november wordt recent werk geshowd van studenten van dansacademie artEZ in Arnhem en Academie Minerva in Groningen recent werk Studenten van dansacademie artEZ presenteren drie choreografieën. Eén van de drie performances is geregisseerd door NNT’er Hendrik Aerts. Hij is docent op artEZ Arnhem. De expositie van de Minerva-studenten is geïnspireerd op het werk van Eleni Kamma. De werken hangen in de foyer van de Machinefabriek.

Tijden

De expositie (alsmede de bar en het restaurant) opent om 17.00 uur. De dansvoorstellingen zijn vanaf 20.00 uur t e zien. De expositie is gratis toegankelijk, de entree voor de dansvoorstellingen bedraagt 5 euro (voor drie keer dans).

Auteur

Marc Jansen