Bel Campo Lezing 2017: Tommy Wieringa in Nieuwe Kerk

GRONINGEN

Tommy Wieringa tekent zondag 12 november voor de Bel Campo Lezing 2017. Plaats van handeling is de Nieuwe Kerk in Groningen.

De Bel Campo Lezing is een jaarlijkse activiteit van Rotary Club Groningen Bel Campo. De opbrengst van deze activiteit gaat traditiegetrouw naar een goed doel, dit jaar kinderen die in armoede opgroeien in Groningen.

Tommy Wieringa

Tommy Wieringa, die een sterke band heeft met Groningen, brak door met zijn boek ‘Joe Speedboot. Vorige week verscheen zijn nieuwste boek ‘De heilige Rita’. Deze roman gaat over een vader en een zoon, en over de nieuwe tijd in een traditioneel grensdorp.

Literair feest

De organiserende Rotary Club Groningen Bel Campo omschrijft de Bel Campo Lezing als ‘een literair feest met kort concert, thee en wijn met versnaperingen gemaakt door de clubleden die de organisatie zelf verzorgen’. A-cappakoor Acapabel verzorgt het muzikale intermezzo.
Aanvang: 14.30 uur. Entree: 25 euro. Kaartverkoop: www.rotary.nl/groningenbelcampo/activiteiten.

Auteur

Marc Jansen