TakeRoot presents: The Deep Dark Woods in De Oosterpoort

GRONINGEN

De Canadese alternatieve folk-formatie The Deep Dark Woods geeft zondag 15 april 2018 een concert in De Oosterpoort in Groningen.

De formatie rond frontman Ryan Boldt presenteert hierin het werk van het eind oktober verschenen album ‘Yarrow’. De negen nieuwe nummers zijn stuk voor stuk melancholisch en meeslepend van aard. Songwriter Boldt combineert moeiteloos de muzikale folk- en bluestradities van Ierland tot Tennessee.

TakeRoot presents

Het concert valt onder de noemer ‘TakeRoot presents’. De ‘TakeRoot presents’-concerten worden geprogrammeerd door De Oosterpoort. Typerend voor de (inter)nationale artiesten waar ‘TakeRoot presents’ voor staat: roots, country en soortgelijke stromingen met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed, maar wel met het oog op de toekomst gericht.
Aanvang: 15.00 uur. Entree: 17,50 euro.
https://youtu.be/tBT8bGUYjis

Auteur

Marc Jansen