The Samurai in De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

The Samurai geeft dinsdag 14 november een concert in De Oosterpoort in Groningen.

The Samurai is een kwintet topspelers uit vier Europese landen, dat de ogenschijnlijk eenvoudige trekharmonica in een compleet nieuw perspectief plaatst. De muzikanten, onder wie oprichter Markku Lepistö, combineren hun muzikale roots in fascinerende melodielijnen. Alles komt voorbij: Finse harmonieën, Baskisch vuur, Italiaanse verleiding en Iers temperament.

Bandleden

Alle leden van The Samurai waren ooit solo-muzikanten. De aantrekkingskracht om de planken op te gaan in groepsverband bleek echter verleidelijk voor de mannen. Het kwintet betsaat uit Markku Lepistö, Riccardo Tesi, Didier Laloy, Bruno Le Tron en David Munnely.
Aanvang: 20.00 uur. Entree: 18 euro.

Auteur

Marc Jansen