Beaujolais Nouveau 2017 bij De Rietschans

HAREN

Traditiegetrouw wordt in Frankrijk op de derde donderdag van november de nieuwe Beaujolais ontkurkt. Ook bij De Rietschans in Haren kunnen gasten donderdag 16 november het glas heffen met de nieuwe Beaujolais.

De Rietschans krijgt de eerste doos Beaujolais Nouveau bezorgd door AutoMobileClub du Nord. Leden van deze club nemen deel aan een rally voor klassieke auto’s naar wijndomein Domaine de la Rizolière. De deelnemers besluiten de rally bij De Rietschans.

Avondvullend programma

De Rietschans heeft een avondvullend programma samengesteld voor de Beaujolais Noveau. Met een wijnproeverij, een presentatie door de eigenaren van het wijndomein, een herfstbuffet en de Franse klanken van zangeres Davine. Aanvang: 18.00 uur.
Meer informatie: www.derietschans.nl/beaujolais.

Auteur

Marc Jansen