Gratis pendelbus naar Promotiedagen in MartiniPlaza

GRONINGEN

Bezoekers van de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland kunnen gebruik maken van een gratis pendelbus. De Promotiedagen vinden dinsdag 7 en woensdag november plaats in MartiniPlaza in Groningen.

De pendelbus vertrekt elke 10 minuten vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren en stopt voor de ingang van MartiniPlaza. De bus rijdt beide beursdagen tussen 11.30 en 22.30 uur. De pendelbus en het parkeren op de P+R zijn beide gratis, er is dus geen kaartje nodig.

P+R

P+R Hoogkerk bevindt zich langs de A7, bereikbaar via afslag 35. P+R Haren ligt aan de A28 en is bereikbaar via afslag 38. Beide terreinen beschikken over een groot aantal parkeerplaatsen, verdeeld over twee terreinen die naast elkaar liggen. P+R Hoogkerk is recentelijk uitgebreid van zeshonderd naar duizend parkeerplaatsen en P+R Haren eerder al van vier- naar negenhonderd.

Pendelbus

Het is de derde keer dat pendelbussen worden ingezet tijdens de Promotiedagen. De pendelbus wordt aangeboden door het OV-bureau Groningen Drenthe en Groningen Bereikbaar.

Auteur

Marc Jansen