Poker Series in Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

EELDERWOLDE

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk in Eelderwolde is dinsdag 14 november toneel van de Poker Series van Pokeren.nl.

Dit toernooi is onderdeel van een landelijke serie legale pokertoernooien. De Poker Series richt zich op recreatieve spelers. Er wordt niet om geld gespeeld. Tijdens de Poker Series wordt aan elke tafel met een vaste deler gespeeld. Er wordt gebruikt gemaakt van grote professionele pokertafels, echte chips en pokerkaarten.

Voorrondes

Het toernooi in Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk is een van de meer dan veertig voorrondes. De finale is zondag 10 december in Nijmegen. De winnaar van de finale krijgt een plekje in het pokerteam van Pokeren.nl: Team Pokeren.nl. Het toernooi in het Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk begint om 19.30 uur. Spelers kunnen tot 20.30 instromen. Iedereen van 16 jaar of ouder kan aan het toernooi meedoen. Inschrijven: www.pokeren.nl/pokertoernooi-in-groningen.

Auteur

Marc Jansen