Broederliefde met nieuwe show naar De Oosterpoort

GRONINGEN

Broederliefde staat zaterdag 10 februari 2018 met zijn nieuwe show ‘We Moeten Door’ in De Oosterpoort in Groningen. De kaartverkoop begint donderdag 16 november om 10.00 uur.

Broederliefde bestaat uit een stel voetbalvrienden uit Spangen in Rotterdam: Jerr, Emms, Sjaf, Edson en Mella. De hiphop-groep heeft tot op heden drie EP’s uitgebracht onder het label Top Notch: ‘Gevoelig Feestje’, ‘Hard Work Pays Off I’ en het recordbrekende tweede deel ‘Hard Work Pays Off II’. Met dit platina album stonden de mannen veertien weken op 1 in de GfK Album Top 100. Alle drie de EP’s staan al maandenlang in de Album Top 100. Met ruim 175 miljoen streams alleen al op Spotify, verbreken de Rotterdammers elk record en werden ze in 2016 uitgeroepen tot meest gestreamde artiest van Nederland.

Prijzenpakkers

Alle hits van Broederliefde hebben inmiddels minimaal platina status bereikt, waaronder ‘Ik Was Al Binnen’ ft. Frenna, ‘Mi No Lob’, ‘Alaka’ ft. SBMG & Kalibwoy, ‘Jungle’ en ‘Kom Dichterbij Me’ met Jan Smit. Ook heeft Broederliefde diverse awards gewonnen: de Edison Award 2016 voor Beste Album, MTV Award 2016 Best Dutch Act en in totaal zes FunX Awards.
Aanvang: 20.00 uur. Entree: 17,50 euro.
https://youtu.be/Lqzl7XMgKMc

Auteur

Marc Jansen