Oldtimerbeurs Eelde Classics in Flowerdome

EELDE

Het Flowerdom in Eelde is zaterdag 25 en zondag 26 november toneel van Eelde Classics 2017.

Eelde Classics is de nieuwe naam voor Oldtimerbeurs Flowerdome Eelde die steevast in november plaatsvindt. Tijdens deze oldtimerbeurs showen leden van merkenclubs en andere standhouders hun pronkstukken. En uiteraard vertellen zij er ook graag over.

Flodder

Twee-, drie-, vier- of nog meerwielers; alles dat zich vroeger op ons wegennet voortbewoog is in de hallen van het Flowerdome te zien. Zo is de legendarische roze Chevrolet Caprice uit ‘Flodder’ te bewonderen, alsmede twee bussen van het Nationaal Busmuseum, oude brandweerwagens, vrachtwagens, legervoertuigen en tractoren. Daarnaast hebben de organisatoren tientallen al dan niet gemotoriseerde tweewielers vastgelegd. Voor hobbyisten zijn gereedschappen, onderdelen, documentatie en accessoires voor hun eigen klassieker én miniaturen verkrijgbaar. De beurs is beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Entree: 12,50 euro (tot 12 jaar gratis).
Meer informatie: www.oldtimerbeurs.net.

Auteur

Marc Jansen