TakeRoot presents: Damien Jurado naar Lutherse kerk

GRONINGEN

Singer-songwriter Damien Jurado geeft maandag 19 maart 2018 een concert in Lutherse kerk in Groningen.

Dit concert zou aanvankelijk 24 maart van dit jaar al plaatsvinden. Jurado moest zijn tour ‘An Acoustic Journey Through Maraqopa’ toen echter om persoonlijke redenen afzeggen.

Maroqopa

De uit Seattle afkomstige muzikant bracht in maart 2016 zijn vijftiende album ‘Visions of Us On The Land’ uit. Dit album gaat, net als zijn voorgangers ‘Maroqopa’ en ‘Brothers And Sisters’, over het uit Jurado’s onderbewustzijn ontstane, fictieve land Maroqopa.

TakeRoot presents

Het concert valt onder de noemer ‘TakeRoot presents’. De ‘TakeRoot presents’-concerten worden geprogrammeerd door De Oosterpoort. Typerend voor de (inter)nationale artiesten waar ‘TakeRoot presents’ voor staat: roots, country en soortgelijke stromingen met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed, maar wel met het oog op de toekomst gericht.
Aanvang: 20.00 uur. Entree: 23 euro.

Auteur

Marc Jansen