Extra concert Marco Borsato in Groningen

GRONINGEN

Marco Borsato geeft behalve vrijdag 6 april 2018 ook zaterdag 7 april 2018 een concert in MartiniPlaza in Groningen.

Vanwege de grote belangstelling voor tickets voor het concert op vrijdag 6 april, is een extra concert bijgeboekt.

Thuis

Marco Borsato en zijn band laten het publiek in MartiniPlaza kennismaken met werk van het nieuwe album ‘Thuis’. Dit album telt tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan, met als onderliggend thema thuis zijn. Niet alleen in letterlijke zin. “Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn”, weet Borsato.
Het concert begint om 20.15 uur. Entree: 53,50 euro.
https://youtu.be/0eLE8uEmT3w

Auteur

Marc Jansen