Groningen On Ice: 53 dagen ijspret op Grote Markt

GRONINGEN

Gedeputeerde Patrick Brouns en wethouder Joost van Keulen openen donderdag 16 november om 20.00 uur de editie 2017-2018 van ‘Groningen on Ice’.

53 dagen lang, van 16 november 2017 tot en met 7 januari 2018, staat een ijsbaan van 775 vierkante - inclusief schaatsverhuur -op de Grote Markt in Groningen. Voor een hapje en een drankje kunnen bezoekers terecht in het bijbehorende horecapaviljoen.

Schaatsplezier voor iedereen

Het doel is schaatsplezier te creëren voor iedereen; jong en oud, uit de Stad, provincie en ver daar buiten. Groningen On Ice houdt onder andere een ijshockeycompetitie en een curling competitie. Elke woensdagmiddag is er Kids On Ice en elke vrijdagavond Disco On Ice. Bij alle evenementen staat sportiviteit en gezelligheid centraal. Bezoekers kunnen elke dag van 11.00 uur tot 23.00 uur terecht. Groningen On Ice is georganiseerd door Stichting Evenementen Groningen met hulp van de gemeente Groningen, provincie Groningen, Het Fonds van Groningen City Club, De Drie Gezusters en sponsors.

Auteur

Marc Jansen