Snertwedstrijd woonzorgcentrum Gabriël in Hoogkerk

HOOGKERK

Woonzorgcentrum Gabriël in Hoogkerk heeft voor woensdag 29 november een snert(kook)wedstrijd georganiseerd.

Bewoners én niet-bewoners worden uitgedaagd met hun snert mee te dingen naar de hoogste spreekwoordelijke eer. Zij kunnen zich hiervoor inschrijven in het restaurant van het woonzorgcentrum of via pa.vandelden@lentis.nl. Deelnemers worden geacht (thuis) voor maximaal tien personen erwtensoep te koken. De pan dient vervolgens te worden meegebracht naar het restaurant van het woonzorgcentrum. Daar wordt de soep vanaf 17.00 uur geproefd. Deelnemers kunnen de volgende ingrediënten dinsdag 28 november ophalen in het Gabriël-restaurant: spliterwten, ui, wortel, knolselderij, prei, bladselderij, schouderkarbonade, laurier en rookworst. Andere ingrediënten mogen naar believen worden toegevoegd.

Alleen proeven

Mensen die niet willen deelnemen aan de wedstrijd, maar wel willen proeven, zijn vanaf 17.00 uur welkom. De snerkt - met roggebrood en spek - kost 5 euro (deelnemers: gratis). Belangstellenden wordt verzocht zich hiervoor aan te melden; in het restaurant of via pa.vandelden@lentis.nl.

Auteur

Marc Jansen