Poëzieshow Het Andere Gedicht bij Cosis Groningen

GRONINGEN

Bij Cosis aan de Eenrumermaar 1 in Groningen staat woensdag 22 november de Poëzieshow Groningen geprogrammeerd.

Bezoekers van deze, in het kader van de poëziewedstrijd Het Andere Gedicht georganiseerde, show kunnen luisteren naar gedichten, meezingen met poëziemuziek, poëziekunstwerken bewonderen en heel veel dichters ontmoeten. Verder wordt het door NOVO-cliënten geïnspireerde gedicht van stadsdichter Lilian Zielstra gepresenteerd. Van het gedicht zijn affiches gemaakt die geïllustreerd zijn met Werkmantechniek.

Het Andere Gedicht

De poëziewedstrijd Het Andere Gedicht - een samenwerking van Special Arts en Stichting Poëziepaleis - is voor iedereen vanaf 12 jaar met een verstandelijke handicap. De mooiste gedichten krijgen een plaats in een dichtbundel. Een aantal gedichten uit deze bundel, gekozen door een vakjury onder leiding van Ester Naomi Perquin, wint een prijs.
De Poëzieshow Groningen duurt van 19.00 tot 20.30 uur.

Auteur

Marc Jansen