‘Stand van Stad’ #38 in Groninger Forum

GRONINGEN

De locatie Hereplein van Groninger Forum is donderdag 23 november van 20.30 tot 21.15 uur toneel van aflevering 38 van de talkshow ‘Stand van Stad’.

Dagblad van het Noorden-journalist Johan de Veer bespreekt hierin de laatste stand van zaken van Groningen Airport Eelde. Host Bram Douwes praat met voor- en tegenstanders. Douwes spreekt ook met Robert Kuiper van projectontwikkelaar Rizoem. Onderwerp is een cohousing-project waarbij twee oude schoolgebouwen worden omgetoverd tot gemeenschappelijke woonprojecten. Verder vertelt de Groninger handbiker Aksel Cijntje hoe het is om verkozen te zijn tot Uniek Sporttalent 2017, en geven de vaste gasten Marjolein Rover en Bram Esser acte de présence.
Entree: gratis; wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of bij de kassa van Groninger Forum.

Auteur

Marc Jansen