Within Temptation naar MartiniPlaza

GRONINGEN

Within Temptation geeft 25 november 2018 een concert in MartiniPlaza in Groningen. Het concert is onderdeel van een deze week aangekondigde Euroepese tour. De tour brengt de band naar 33 steden in achttien landen.

De Europese tour is onderdeel van een in 2018 nieuw te verschijnen album, de opvolger van het in 2014 verschenen album ‘Hydra’. De symphonische rockband Within Temptation was de afgelopen twintig goed voor meer dan 250 miljoen Youtube-views, 200 miljoen streams en 3,5 miljoen verkochte albums en dvd’s verkocht in meer dan zestig landen.

Exclusieve voorverkoop

Op de website van Within Temptation is een exclusieve voorverkoop gestart. Fans kunnen daarbij direct bij de band kaarten bestellen door lid te worden van een nieuw opgerichte fanclub. De landelijke verkoop start vrijdag 24 november via Ticketmaster.

Auteur

Marc Jansen