Nationaal COC Songfestival in Grand Theatre

GRONINGEN

Het Grand Theatre in Groningen is zaterdag 2 december toneel van het 23ste Nationaal COC Songfestival.

Aan deze ‘feestelijke liedjeswedstrijd met een roze rand’ doen twaalf COC-afdelingen uit het hele land mee: Noord-Holland, Midden-Nederland, Amsterdam, Friesland, Zeeland, Leiden, Delft, Deventer, Eindhoven, Nijmegen, Groningen/Drenthe en Rotterdam.

Jury

De juryvoorzitter is Jacques d’Ancona. Hij wordt bijgestaan door Dolly Bellefleur, Maggie Mac Neal en Marga Bult. Naast de strijd om de winst - met de welbekende puntentelling - zijn er tal van optredens en intervalacts; van onder anderen de juryleden Maggie Mac Neal en Marga Bult. De presentatie is in handen van Koos van Plateringen, bekend van Shownieuws en Expeditie Robinson. Het Nationaal COC Songfestival begint om 20.00 uur. Rond de klok van 23.00 uur is de winnaar bekend. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Grand Theatre.

Afterparty

Na de bekendmaking van de uitslag is er een afterparty in het Platformtheater. Met onder meer een optreden van Miss Travestie Holland 2016 Niki Today.
Kaarten (à 5 euro) voor de afterparty zijn vanaf 23.30 uur verkrijgbaar aan de deur. Bezoekers van het evenement in het Grand Theatre hebben op vertoon van hun ticket gratis toegang tot de afterparty.

Auteur

Marc Jansen